healthy, beauty and wealthy.....with premium beautiful....0193766414

Tuesday, March 6, 2012

Healing Proses........


jangan takut dan ragu2 pada yg baru pakai....

Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 24jam @ 2,3 hari, sesentgh semingu sesetgh sebln bergantung kepada diri anda sendiri yang dlm proses healing nie..... Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan.

Symtom-symtom yang normal berlaku kepada 'client' kami mahupun pada diri saya sendiri adalah:

1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air. (nie saya dulu)
2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang ( saya pun dulu)
3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid. (saya juga)
4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut.. (saya juga)
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja (saya pun ada)
6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian (sudah semestinya...saya turun 5kg dlm sebln)
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR. (saya pun ada juga)....


pastikan anda call @ sms saya utk Demo , konsultasi percuma....
0193766414 - azmyra

No comments: